Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Távfelügyeleti vevők

Rendezés:
Raktáron
150.000Ft + ÁFA (190.500Ft)

Enigma II LC2 vevőkártya

Telefonos vevőkártya

  • Hagyományos kapcsolat telefon vonalra
  • (PSTN) pulzus 10-40 bps, DTMF, SIA FSK formátumok vétele
  • Hívószám kezelés (CALLER ID)
  • Kétirányú kapcsolati lehetőség (2-way audio)
Raktáron
150.000Ft + ÁFA (190.500Ft)

IP2 vevőkártya

A vevő 8 darab IP Ethernet alapú vevőkártya csatlakoztatására ad lehetőséget. Az IP kártyák önállóan is működőképesek, egyedileg kezelik az Ethernet vonalon beérkező eseményeket, és a vevő belső buszán keresztül továbbítják azokat a vevő központi egységének. IP kártyával bővített IP vételi funkciók érhetők el (a CPM kártyához viszonyítva), emellett másodlagos Internet szolgáltató használatát is lehetővé teszi.

Raktáron
180.000Ft + ÁFA (228.600Ft)

Enigma IP 2 távfelügyeleti vevő

Távfelügyeleti vevő

Az Enigma IP2 távfelügyeleti vevő készülék ideális és költség-hatékony megoldás olyan távfelügyeleti állomások kialakításához, ahova a távfelügyeleti átjelzés kizárólag IP / GPRS csatornán érkezik. A kompakt méret mellett az eszköz kiválóan paraméterezhető. A beérkező IP kommunikáció figyelése (ügyfél azonosító alapján) kiemelkedő védelmi szintet szavatol a rendszer megbízható és biztonságos működéséhez. Az eszköz kártyás változatban az Enigma II alapkészülékbe is beszerelhető. Az AlarmSys PC-s felügyeleti szoftverrel használva nemcsak a megbízható jelzés biztonság, hanem az egyszerű kezelhetőség is biztosított.

Raktáron
450.000Ft + ÁFA (571.500Ft)

Enigma II távfelügyeleti vevő

Digitális vevőkészülék (alapkészülék) vonalkártyák nélkül

Az Enigma II távfelügyeleti vevő komplex és megbízható megoldást nyújt minden modern távfelügyeleti állomás kialakításához. Az eszköz IP-n, telefonvonalon és rádió csatornán keresztül képes fogadni a riasztó központok jelzéseit. Univerzális működésének köszönhetően az eszköz minden szabványos (és a legtöbb szabványtól eltérő) központ és kommunikátor jelzését fogadja. Az AlarmSys PC-s felügyeleti szoftverrel használva nemcsak megbízható jelzés biztonságot, hanem egyszerű kezelhetőséget is garantál.