Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

GSM, GPRS, IP kommunikátorok távfelügyeletre

Rendezés:
Raktáron
16.200Ft + ÁFA (20.574Ft)

IPCOM

Távfelügyeleti átjelző

Az IP COM kommunikátor ideális megoldás távfelügyeleti átjelzésre az olyan helyeken, ahol vezetékes internet áll rendelkezésre. Az eszköz használata gyakorlatilag azonnali átjelzést, és további költségek nélküli működést tesz lehetővé. A behatolás jelző központ telefonvonalára (egyes riasztó központok soros portjára is) csatlakoztatható, emellett két bemenet állapotának küldését is lehetővé teszi. A hálózati beállítások automatikus konfigurálása (DHCP), és a távfelügyelet adatainak megadása után egyből küldhetők is az események két távfelügyeleti állomásra.

Raktáron
22.500Ft + ÁFA (28.575Ft)

COM G - GSM/GPRS átjelző

GSM/GPRS (2G) Kommunikátor

Az COM G kommunikátor kiemelt biztonságú alkalmazásokhoz ajánlott, ahol alapvető feltétel a tartalék jelzésátvitel.

  • elsődleges átjelzési csatorna a GPRS, azonnali jelzésátvitelt biztosít
  • másodlagos átjelzési csatorna a GSM
  • a másodlagos GSM csatorna működhet tartalék módban (ha a GPRS kapcsolat hibás), párhuzamos módban (egyidejű átvitel GPRS-en és GSM-en), továbbá elsődleges átjelzési csatornaként
  • COM G  kiemelt biztonsági megoldás, költség-hatékony módon.
Raktáron
27.000Ft + ÁFA (34.290Ft)

IPCOM G

Kommunikátor

Az IPCOM G kommunikátor kiemelt biztonságú alkalmazásokhoz ajánlott, ahol alapvető feltétel a tartalék jelzésátvitel. Az elsődleges átjelzési csatorna a vezetékes Internet, ami azonnali jelzésátvitelt és további költségek nélküli működést biztosít. A másodlagos átjelzési csatorna a GPRS. A másodlagos GPRS csatorna működhet tartalék módban (ha az Ethernet kapcsolat hibás), párhuzamos módban (egyidejű átvitel Etherneten és GPRS-en), továbbá elsődleges átjelzési csatornaként (ha nincs vezetékes Internet a helyszínen). AzIPCOM G  kiemelt biztonsági megoldás, költség-hatékony módon.

Raktáron
45.000Ft + ÁFA (57.150Ft)

IPCOM 4G

Kommunikátor

IPCOM 4G kommunikátor kiemelt biztonságú alkalmazásokhoz ajánlott, ahol alapvető feltétel a tartalék jelzésátvitel. Az elsődleges átjelzési csatorna a vezetékes Internet, ami azonnali jelzésátvitelt és további költségek nélküli működést biztosít. A másodlagos átjelzési csatorna a GPRS/HSPA/UMTS (GSM tartalékkal). A másodlagos GPRS/HSPA/UMTS csatorna működhet tartalék módban (ha az Ethernet kapcsolat hibás), párhuzamos módban (egyidejű átvitel Etherneten és GPRS/HSPA/UMTS-en), továbbá elsődleges átjelzési csatornaként (ha nincs vezetékes Internet a helyszínen). A IPCOM 4G kiemelt biztonsági megoldás, költség-hatékony módon.