Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Termékek Menü

Bluetooth távvezérlők

Rendezés:
Raktáron
29.900Ft + ÁFA (37.973Ft)
Leírás
A  SOLO2 lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. 10 felhasználó, hozzáférésmegosztás, elemes tápellátás, nem igényel telepítést/vezetékes bekötést. Ajánljuk: családi házakhoz, kisebb irodákhoz, üzletekhez.
Raktáron
23.900Ft + ÁFA (30.353Ft)
Leírás
A  SOLO Mini lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. 2 felhasználó, hozzáférésmegosztás, elemes tápellátás, nem igényel telepítést/vezetékes bekötést. Ajánljuk: családi házakhoz, kisebb irodákhoz, üzletekhez.
Raktáron
52.900Ft + ÁFA (67.183Ft)
Leírás
A  SOLO EVO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. 50 felhasználó, hozzáférésmegosztás, elemes és hálózati tápellátás (tápegység nem része a csomagnak), nem igényel telepítést/vezetékes bekötést. Ajánljuk: családi házakhoz, kisebb irodákhoz, üzletekhez.
Raktáron
52.900Ft + ÁFA (67.183Ft)
Leírás
A  SOLO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. Korlátlan felhasználó, jogosultágkezelés, elemes tápellátás, nem igényel telepítést/vezetékes bekötést. Ajánljuk: családi házakhoz, kisebb irodákhoz, üzletekhez, Bed&Breakfast apartmanokhoz.
Raktáron
65.900Ft + ÁFA (83.693Ft)
Leírás
A  SOLO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. Korlátlan felhasználó, jogosultágkezelés, webes kezelőfelület, vezetékes tápellátás - teljes gondozásmentes használat. Ajánljuk: parkolóházakhoz, társasházakhoz, irodaházakhoz, Bed&Breakfast apartmanokhoz.
Raktáron
14.900Ft + ÁFA (18.923Ft)
Leírás
A SOLO KIT egy elektronikai eszköz, melyet azokhoz az eszközökhöz tud hozzáilleszteni, amelyekkel a SOLO, SOLO PRO és SOLO FILO nem kompatibilis (mint például az egyedi frekvencián működő távirányítók.)
Ide kattintva tudja ellenőrizni, hogy az Ön által használt távirányító kompatibilis-e a Solo, Solo Pro vagy a Solo Filo eszközzel. Amennyiben nem találja a listában, abban az esetben van szüksége a Solo Kit kiegészítő eszközre.
A SOLO KIT egy távirányítóból és egy vevőegységből áll, amit a kapu vagy garázskapu vezérlő egységéhez tud illeszteni.