Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Termékek Menü

SOLO KIT

Ár:
14.900Ft + ÁFA
Gyártó: 1Control
Elérhetőség: Raktáron
Leírás
A SOLO KIT egy elektronikai eszköz, melyet azokhoz az eszközökhöz tud hozzáilleszteni, amelyekkel a SOLO, SOLO PRO és SOLO FILO nem kompatibilis (mint például az egyedi frekvencián működő távirányítók.)
Ide kattintva tudja ellenőrizni, hogy az Ön által használt távirányító kompatibilis-e a Solo, Solo Pro vagy a Solo Filo eszközzel. Amennyiben nem találja a listában, abban az esetben van szüksége a Solo Kit kiegészítő eszközre.
A SOLO KIT egy távirányítóból és egy vevőegységből áll, amit a kapu vagy garázskapu vezérlő egységéhez tud illeszteni.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Vevőegység
Frekvencia: 433MHz
Csatornák száma: 2
Tárolható távirányítók: 400
Relé: 3A/250VAC - 30VDC
Tápellátás: 12/24V AC/DC

Távirányitó
Frekvencia: 433 MHz
Csatornák száma: 4
Kódolás típusa: fix kódos
Tanulás típusa: fix kódos klónozás

Használat a SOLO, SOLO PRO és SOLO FILO eszközökel
Kövesse az applikációban elérhető útmutatást és használja a dobozban lévő távirányítót a másoláshoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Leírás
A  SOLO Mini lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. 2 felhasználó, hozzáférésmegosztás, elemes tápellátás, nem igényel telepítést/vezetékes bekötést. Ajánljuk: családi házakhoz, kisebb irodákhoz, üzletekhez.
23.900Ft + ÁFA (30.353Ft)
Leírás
A  SOLO2 lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. 10 felhasználó, hozzáférésmegosztás, elemes tápellátás, nem igényel telepítést/vezetékes bekötést. Ajánljuk: családi házakhoz, kisebb irodákhoz, üzletekhez.
29.900Ft + ÁFA (37.973Ft)
Leírás
A  SOLO EVO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. 50 felhasználó, hozzáférésmegosztás, elemes és hálózati tápellátás (tápegység nem része a csomagnak), nem igényel telepítést/vezetékes bekötést. Ajánljuk: családi házakhoz, kisebb irodákhoz, üzletekhez.
52.900Ft + ÁFA (67.183Ft)