Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Hírek

Kompakt IP távfelügyeleti vevő: Enigma IP2

Kompakt IP távfelügyeleti vevő: Enigma IP2

2021. 10. 12. 00:00:00
Előző hírlevelünkben az Enigma II távfelügyeleti vevő egységet mutattuk be, melynek testvére az Enigma IP2 vevő.

Az IP2 távfelügyeleti vevő készülék ideális és költség-hatékony megoldás olyan távfelügyeleti állomások kialakításához, ahova a távfelügyeleti átjelzés kizárólag IP / GPRS csatornán érkezik. 
Enigma II bővítési lehetőségek

Enigma II bővítési lehetőségek

2021. 10. 05. 00:00:00

Amennyiben Enigma II. vevővel fogadja az átjelzeséket, akkor az ügyfélköre növekedésével együtt bővítheti a vevő berendezését!

Az Enigma II távfelügyeleti vevő komplex és megbízható megoldást nyújt minden modern távfelügyeleti állomás kialakításához. Az eszköz IP-n és telefonvonalon keresztül képes fogadni a riasztó központok jelzéseit. Univerzális működésének köszönhetően az eszköz minden szabványos (és a legtöbb szabványtól eltérő) központ és kommunikátor jelzését fogadja.

ENIGMA II - SIA DC09 távfelügyeleti vevő

ENIGMA II - SIA DC09 távfelügyeleti vevő

2021. 09. 29. 00:00:00
Az Enigma II digitális vevő az univerzális megoldás minden vagyonvédelmi és tűzvédelmi távfelügyelet számára. Az Enigma II távfelügyeleti vevő komplex és megbízható megoldást nyújt minden modern távfelügyeleti állomás kialakításához. Az eszköz IP-n és telefonvonalon keresztül képes fogadni a riasztó központok jelzéseit. Univerzális működésének köszönhetően az eszköz minden szabványos (és a legtöbb szabványtól eltérő) központ és kommunikátor jelzését fogadja.
Ügyfélkeresés a Cloud Managerben

Ügyfélkeresés a Cloud Managerben

2021. 06. 30. 13:57:00
Biztosan tapasztalta már, hogy társasháznál, kapuvezérlésnél, telephelyen stb. az ügyfél tömérdek vezérlőtelefonszámmal kívánja vezérelni telepített ProCon GSM / Cloud / 4G, EasyCon GSM vagy InterCom GSM eszközét. A legnagyobb fejtörést számukra a felhasználók folyamatos változása, telefonszámaik frissítése jelenti. 
 
SIM kártya nélküli távvezérlés

SIM kártya nélküli távvezérlés

2021. 06. 15. 15:09:48
A WiFi/BT Controller egy darab 230 Voltos relés kimenettel rendelekező távvezérlő: elektromos kapuk, garázsajtók és sorompók vezérlésére. Ezentúl használható minden olyan berendezés vezérlésére is, amelyet indító bemenettel láttak el. A modul működési paramétereit a WiFi/BT Manager mobil applikáción keresztül lehet beállítani. A megfelelő beállítás után a modul WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül is vezérelhető. Internet kapcsolaton keresztül korlátlan, míg Bluetooth kapcsolaton keresztül 15 felhasználó tudja vezérelni.
Bővült a Solo termékpaletta

Bővült a Solo termékpaletta

2021. 04. 08. 10:00:00
Itt a tavasz és a kerti munkák mellett érezhetően a kapu- és garázsajtó mozgatáshoz kapcsolódó automatizálások is elkezdődtek. Sokan ragaszkodnak a távirányítókhoz, mert “csak megnyomom a gombot és már nyílik is a kapum”, de valjuk be, hogy egyre több felhasználó, már a telefonjáról szeretné nyitni a kapuját vagy a garázsajtaját. Erre több megoldás is létezik, akár az ASC Global termékpalettájában is, de most csak a Solo termékcsaládra fókuszálva összeszedtük egy csokorba a lehetőségeket a 2 felhasználótól a 250 felhasználóig.
ProRead-del is programozható a ProCon GSM Cloud!

ProRead-del is programozható a ProCon GSM Cloud!

2021. 03. 24. 13:13:59

A ProCon GSM Cloud előnye, hogy felhőből egyszerűen elérhető és a beállítások könnyedén módosíthatóak. Felhőből vezérlő ikonokat is létrehozhatunk, így a ProCon GSM Cloud nem csak SMS-sel és hanghívással, de internet kapcsolaton keresztül akár ikonnal is vezérelhető.

Az internetes programozáshoz idáig a WiFi/Bt Programozóra volt szükségünk, mely biztosította az internet kapcsolatot WiFi hálózaton keresztül. A ProCon GSM Cloud már közvetlen internet kapcsolattal rendelkezik az adatkártyának köszönhetően, így nem szükséges a programozó.

A legegyszerűbb felhős regisztráció

A legegyszerűbb felhős regisztráció

2021. 03. 19. 00:00:00
A ProCon GSM Cloud regisztrációja az ASCloud Manager felületen egyetlen SMS-sel megvalósítható. A fejlesztésnél a legegyszerűbb, de maximálisan biztonságos megoldásokat valósítjuk meg, így a termék használata nem jelent kihívást.
CloudManager-en keresztül elérhető termékeink

CloudManager-en keresztül elérhető termékeink

2021. 03. 04. 00:00:00
A CloudManager több olyan előnyt is tartogat, melynek köszönhetően a telepítés, a karbantartás és a hibaelhárítás is egyszerűbb és költséghatékonyabb lesz.
CloudManager, ahol minden eszköz AZONNAL elérhető a szakember számára

CloudManager, ahol minden eszköz AZONNAL elérhető a szakember számára

2021. 02. 24. 00:00:00

Hogy mit is takar a felhő?

Ez mindenkinél mást jelent, jelentheti ez a távoli vezérlést, ezen felül akár a felhasználók kezelését vagy akadnak olyan felületek is, ahol a távprogramozás lényeges.

A felhő, ahol egyszerűen programozhatóak eszközeink. Nem csak az informatikai rendszereknél, hanem a kommunikátoroknál és távvezérléseknél is egyik leglényegesebb tulajdonság a távolról elérhetőség.