Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Cloud

Ügyfélkeresés a Cloud Managerben

2021. 06. 30. 13:57:00
Biztosan tapasztalta már, hogy társasháznál, kapuvezérlésnél, telephelyen stb. az ügyfél tömérdek vezérlőtelefonszámmal kívánja vezérelni telepített ProCon GSM / Cloud / 4G, EasyCon GSM vagy InterCom GSM eszközét. A legnagyobb fejtörést számukra a felhasználók folyamatos változása, telefonszámaik frissítése jelenti. 
 

ProRead-del is programozható a ProCon GSM Cloud!

2021. 03. 24. 13:13:59

A ProCon GSM Cloud előnye, hogy felhőből egyszerűen elérhető és a beállítások könnyedén módosíthatóak. Felhőből vezérlő ikonokat is létrehozhatunk, így a ProCon GSM Cloud nem csak SMS-sel és hanghívással, de internet kapcsolaton keresztül akár ikonnal is vezérelhető.

Az internetes programozáshoz idáig a WiFi/Bt Programozóra volt szükségünk, mely biztosította az internet kapcsolatot WiFi hálózaton keresztül. A ProCon GSM Cloud már közvetlen internet kapcsolattal rendelkezik az adatkártyának köszönhetően, így nem szükséges a programozó.

A legegyszerűbb felhős regisztráció

2021. 03. 19. 00:00:00
A ProCon GSM Cloud regisztrációja az ASCloud Manager felületen egyetlen SMS-sel megvalósítható. A fejlesztésnél a legegyszerűbb, de maximálisan biztonságos megoldásokat valósítjuk meg, így a termék használata nem jelent kihívást.

CloudManager-en keresztül elérhető termékeink

2021. 03. 04. 00:00:00
A CloudManager több olyan előnyt is tartogat, melynek köszönhetően a telepítés, a karbantartás és a hibaelhárítás is egyszerűbb és költséghatékonyabb lesz.

CloudManager, ahol minden eszköz AZONNAL elérhető a szakember számára

2021. 02. 24. 00:00:00

Hogy mit is takar a felhő?

Ez mindenkinél mást jelent, jelentheti ez a távoli vezérlést, ezen felül akár a felhasználók kezelését vagy akadnak olyan felületek is, ahol a távprogramozás lényeges.

A felhő, ahol egyszerűen programozhatóak eszközeink. Nem csak az informatikai rendszereknél, hanem a kommunikátoroknál és távvezérléseknél is egyik leglényegesebb tulajdonság a távolról elérhetőség.

Januári felhő fejlesztések

2021. 01. 26. 00:00:00
Felhő szolgáltatásunkat, az ASCloudManagert (https://ascloudmanager.com/) folyamatosan fejlesztjük és ismét elértünk egy mérföldkőhöz, melyről szeretnénk beszámolni. A fejlesztések mellett a szerverünket egy professzionális, biztonságos szerverparkba költöztettük, mely lehetővé teszi a felhasználók és az eszközök számának dinamikus fejlődést is. A piac egyértelműen ebbe az irányba halad, hiszen így nem csak a lehetőségek tárháza bővül, de a felhasználás és a távoli programozás is jelentősen egyszerűbbé válik.