Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Rólunk

ASC Global Magyarország Kft.

Az ASC Global Magyarország Kft. GSM/GPRS és IP modulok tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik 2010 óta. A közel tíz éves szakmai tapasztalatunk és partnereink bizalmának köszönhetően, mára már számos európai és Európán túli cég beszállítói lehetünk. Termékeinket 26 országban forgalmazzák és használják távvezérléshez, átjelzéshez vagy távfelügyeleti rendszerekhez.

2018 nyara óta az olaszországi 1Contol gyártó kizárólagos hazai importőrei vagyunk, melynek köszönhetően a Solo és a Solo Evo termékek forgalmazását és technikai hátterét is biztosítjuk.

2019 elejétől elérhetőek IoT termékeink (Wifi/Bluetooth Controller és Wifi/Bluetooth Programmer).

Cégünk meghatározó szerepet tölt be a biztonságtechnika, kaputelefon és az automatizálás területén. Filozófiánk, hogy mindig a legjobb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek, melynek köszönhetően hosszútávú együttműködést remélünk. A végfelhasználói igényeken túl, a telepítői elvárásoknak is célunk megfelelni, mindamellett hogy viszonteladóink és stratégiai partnereink érdekeit is szem előtt tartjuk.

Az export piaci érdeklődésnek köszönhetően szakosodott munkatársaink biztosítják a gyors és precíz szolgáltatást illetve szükség esetén a segítség nyújtást. Partnereink kényelme érdekében személyre szabott weboldalakon, leírásokon és hírleveleken keresztül biztosítjuk, hogy folyamatosan napra készek legyenek fejlesztéseinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban. A termékek megoldást nyújtanak távvezérlésre, automatizálásra, átjelzésre.